Skip to content

Film posters

Att sitta framför en TV eller dator hela dagen är inte bra för någon. Samtidigt kan det vara svårt att slita sig från skärmen och ta en paus, det speciellt om du är inne i en bra serie eller spelar ett roligt spel. Det samma gäller om du rent ut sagt måste sitta framför datorn eller mobilen och jobba. 

Hur viktig din skärmtid än är (eller känns) är det dock nödvändigt att man då och då åtminstone försöker att göra något annat. Vill du fortfarande hålla dig till ämnet film eller spel kan du under din “paus” få inspiration och uppnå denna härliga känsla genom att sätta upp olika film posters i rummet eller hemmet. 

Det kan till exempel handla om posters som påminner om dina favoritkaraktärer i din favoritfilm. Eller så kan det vara posters som har olika spelteman, olika citat som du tycker om eller olika motiv som får dig att leva dig in i det du pausar från. Postern ska helt enkelt ge dig samma känsla som du får av att titta på TVn eller datorn. Det här behöver inte vara alls särskilt svårt att få till! 

Posters när och där du behöver dem som mest

Du behöver kanske inte sätta upp dessa posters på väggen bredvid din TV, eller på ett ställe som innebär att du ser dem så fort du stänger ner din dator. Utan sätt istället upp dina posters på platser där du vill förlänga denna härliga film- eller spelkänsla. Detta kan vara på kontoret på ditt jobb, i bilen, i badrummet, och så vidare.

Fundera över vad du vill eller behöver se när du kommer till jobbet för att bli lite extra glad en regnig dag, eller när du sätter dig i bilen och ska köra till gymmet. Beställ sen hem posters via https://artiks.se/posters/kategorier/film-musik som motsvarar detta! Vi kan lova dig att du inte kommer bli besviken.